×
Gislaved – dæk med afsæt i det skandinaviske vejrlig

Gislaved – dæk med afsæt i det skandinaviske vejrlig

Er du på udkig efter nye dæk til din personbil? Så er der masser af hjælp at hente i vores webshop, hvor vi har et bredt udvalg af mærker og modeller inden for forskellige prisniveauer; og naturligvis til forskellige vejrforhold.

Det vigtige er selvsagt, at du vælger de dæk, der matcher årstiden, og som passer præcis til dit kørselsbehov, så du kan være så sikker i trafikken som muligt. Både af hensyn til dig selv, dine kære og dine medtrafikanter.

Et af mærkerne, du finder i vores webshop på dæk.dk, er Gislaved, der oprindeligt var en svensk dækproducent, men som nu er en del af Continental, der producerer kvalitetsdæk med afsæt i det skandinaviske vejrlig. På dæk.dk sælger vi såvel sommerdæk og vinterdæk fra Gislaved. Særligt populære er modellerne Gislaved Euro Frost 5 og Gislaved Euro Frost 6 – begge dækmodeller, der kan hjælpe dig sikkert gennem vinteren. Måske kender du også modellen Gislaved Ultra Speed (sommerdæk) - og måske har du ligefrem læst test af sommerdækket Gislaved Ultra Speed?

Har du spørgsmål til Gislaved dæk eller andre dækmærker som fx Continental, Michelin, Vredestein, Maxxis eller Rotalla, så er du altid velkommen til at kontakte os på dæk.dk. Vi står klar til at hjælpe dig trygt igennem købet.

Husk: På dæk.dk finder du et bredt udvalg af alle typer dæk til din bil – sommerdæk, vinterdæk og helårsdæk; og naturligvis også masser af fælge, som dine dæk kan monteres på.

NB! Vi har også dæk til trailere i webshoppen.

Gislaved Nordicmaster Black

Sorter efter:

Ingen dæk fundet

Vi har desværre ingen outlet-dæk til salg i den ønskede størrelse. Prøv at vælge en anden søgning.
{{ product.Name }}
pr. stk. fra kr.
OUTLET
Fås i {{ product.Sizes.length }} varianter {{ product.SizesString }}
{{ product.Inventory }} stk. på lager
Læs mere
×

Brug for hjælp?

Går du i stå, når du skal bestille dæk, så kontakt os. Vi sidder klar ved telefonerne i åbningstiden, og har du brug for hjælp uden for vores åbningstider, kan du sende os en mail, som vi vil besvare hurtigst muligt.

Kender du ikke størrelsen på dine dæk, så lad Jesper hjælpe dig med at finde dem:

Din kontaktperson
Jesper Rasmussen 63 17 31 10 webshop@ovethi.dk

Skriv dit telefonnr. og vi ringer dig op hurtigst muligt!