×
Vredestein – sommerdæk, vinterdæk og helårsdæk

Vredestein – sommerdæk, vinterdæk og helårsdæk

Når man har bil, er man fra tid til anden nødt til at forholde sig til, at der skal skiftes dæk på ”slæden” – blandt andet af hensyn til lovgivningen, sikkerheden i trafikken, benzinøkonomien og bilens køreegenskaber generelt.

Men hvilke dæk skal man så vælge – for udvalget er jo så stort og mulighederne så mange…? Kender du mon det hollandske dækmærke Vredestein, der i vores webshop scorer 4,5 ud af 5 stjerner? Måske kunne det være en mulighed til din bil?

I vores webshop på dæk.dk sælger vi både Vredestein sommerdæk, helårsdæk og vinterdæk – så du kan altid finde et dæk, der matcher årstidens temperaturer og kørselsforhold. Du kan i øvrigt vælge at kombinere dit køb med fælge, så du får leveret (og evt. monteret) færdige hjul til din bil.

Nogle af de mest populære modeller inden for sommerdæk hedder Vredestein Sportrac 5, Vredestein Ultrac Vorti, Vredestein Ultrac Satin, Vredestein T-Trac 2, mens de inden for vinterdæk hedder for eksempel Vredestein SnowTrac 5. Søg eventuelt på nettet for at finde anmeldelser af dækkene, så du kan læse mere om det enkelte dæks særlige egenskaber.

Mærket er tillige kendt for deres Vredestein all weather / all season dæk (på engelsk: Vredestein all weather tyres), fx Vredestein Quatrac 5, der også egner sig til kørsel under danske vejrforhold. Husk dog, at man i dækbranchen har den tommelfingerregel, at helårsdæk bedst egner sig til bilister, der kører under 5000 km om året - og som om vinteren først kører, når vejene er ryddet. Som udgangspunkt er reglen derfor som altid: Kør på sommerdæk om sommeren og vinterdæk om vinteren. Dermed har dine dæk det bedst mulige vejgreb, tilpasset årstidens temperaturer, så du kan køre så sikkert som muligt – af hensyn til både din egen, dine kæres og dine medtrafikanters sikkerhed.

Sorter efter:

Ingen dæk fundet

Vi har desværre ingen outlet-dæk til salg i den ønskede størrelse. Prøv at vælge en anden søgning.
{{ product.Name }}
pr. stk. fra kr.
OUTLET
Fås i {{ product.Sizes.length }} varianter {{ product.SizesString }}
{{ product.Inventory }} stk. på lager
Læs mere
×

Brug for hjælp?

Går du i stå, når du skal bestille dæk, så kontakt os. Vi sidder klar ved telefonerne i åbningstiden, og har du brug for hjælp uden for vores åbningstider, kan du sende os en mail, som vi vil besvare hurtigst muligt.

Kender du ikke størrelsen på dine dæk, så lad Jesper hjælpe dig med at finde dem:

Din kontaktperson
Jesper Rasmussen 63 17 31 10 webshop@ovethi.dk

Skriv dit telefonnr. og vi ringer dig op hurtigst muligt!