×
Michelin – kvalitetsdæk til bil, varevogn, mobilhome og camping

Michelin – kvalitetsdæk til bil, varevogn, mobilhome og camping

Vi er vilde med de her…! Og vi giver dem da også 5 ud af 5 stjerner i vurderingen på vores webshop på dæk.dk.

Vi taler naturligvis om et af verdens superbrands – for de fleste mennesker kender nok godt dækmærket Michelin; ikke mindst den kendte Michelin mand, hvis krop er bygget op af dæk, og som ofte ledsager dækkene, når de er udstillet i butikker og/eller ses i reklamer. Den nuttede mand med kroppen af dæk har været der, så længe de fleste af os kan huske tilbage, og mærket ville nok ikke helt være det samme uden ham.

I vores webshop på dæk.dk sælger vi dæk af mærket Michelin til både personbiler / personvogne, til varebiler / varevogne, til mobilhomes og til campingvogne. Der findes et bredt udvalg af modeller at vælge imellem - måske har du for eksempel hørt om det populære Michelin Primacy 3, Michelin CrossClimate, Michelin Alpin eller Michelin Alpin 5 – der alle anvendes til personbiler…? Eller hvad med Michelin Agilis til varebiler eller til campingvogn? Uanset hvad, så er dæk fra Michelin et godt, klassisk valg af dæk til din bil, varevogn, mobilhome eller campingvogn – og du finder dem alle i vores webshop på dæk.dk. Til biler sælger vi både Michelin sommerdæk, vinterdæk og helårsdæk - og husk, at du kan vælge at købe dine nye dæk monteret på fælge, som du ligeledes kan købe i vores webshop.

NB! Vinterdækket Michelin Alpin 6 har høstet mange stjerner i anmeldelserne i vinterdæktests i 2020 - du kan se dem her:

> FDM's vinterdæktest 2020

> ADAC's vinterdæktest 2020

Michelin Alpin 6 er et vinterdæk, vi varmt kan anbefale. Køb det på dæk.dk.

Husk: Det er afgørende, at du vælger de dæk, der matcher dine kørselsbehov og naturligvis vejret! Og så skal du selvfølgelig altid sikre, at dine dæk er i god stand. Ellers risikerer du, at vejgrebet bliver forringet eller måske ligefrem dårligt – med usikker kørsel til følge. Og det er farligt for både dig selv og for dine medtrafikanter. Kør forsigtigt – og rigtig god tur!

Sorter efter:

Ingen dæk fundet

Vi har desværre ingen outlet-dæk til salg i den ønskede størrelse. Prøv at vælge en anden søgning.
{{ product.Name }}
pr. stk. fra kr.
OUTLET
Fås i {{ product.Sizes.length }} varianter {{ product.SizesString }}
{{ product.Inventory }} stk. på lager
Læs mere
×

Brug for hjælp?

Går du i stå, når du skal bestille dæk, så kontakt os. Vi sidder klar ved telefonerne i åbningstiden, og har du brug for hjælp uden for vores åbningstider, kan du sende os en mail, som vi vil besvare hurtigst muligt.

Kender du ikke størrelsen på dine dæk, så lad Jesper hjælpe dig med at finde dem:

Din kontaktperson
Jesper Rasmussen 63 17 31 10 webshop@ovethi.dk

Skriv dit telefonnr. og vi ringer dig op hurtigst muligt!