×
Kumho – kvalitetsdæk til stærke priser!

Kumho – kvalitetsdæk til stærke priser!

A/S Ovethi, der står bag dæk.dk, er den officielle danske importør af personvognsdæk fra det populære sydkoreanske dækmærke Kumho - et nyere brand på det danske marked. Kumho står for kvalitet til stærke priser, så uanset om du er på udkig efter sommerdæk eller vinterdæk til din bil, er det værd at undersøge, om Kumho også er en mulighed for dig.

Skal du have skiftet dæk på din bil, kan vi varmt anbefale dig at se nærmere på enten sommerdæk eller vinterdæk fra Kumho. Kumho-dækkene er en vigtig del af vores segment ’mest-for-pengene’, og med brand’ets attraktive udvalg får du kvalitetsdæk til din bil til stærke priser. Se fx på sommerdæk Kumho KL33, Kumho KH17, Kumho ES31, Kumho KU39 og Kumho HP91 eller vinterdæk Kumho WP51, Kumho WS71 C og Kumho WS71 XL.

Som du ved, er dine dæk den eneste kontaktflade mellem din bil og vejen. Det er derfor afgørende for din egen, dine passagerers og dine medtrafikanters sikkerhed i trafikken, at du altid sikrer, at dækkene lever op til lovgivningen med tilstrækkeligt dækmønster – uanset om mærket på siden af dækket er Continental, Vredestein, Gislaved, Bridgestone, Michelin eller Kumho. Derudover anbefaler vi dig naturligvis at vælge et dæk, der passer til dit kørselsbehov og til vejret – og at du altid sørger for at have det rette lufttryk i dine dæk. Det er nemlig med til at sikre den bedst mulige brændstoføkonomi, og det er som bekendt både godt for miljøet og for pengepungen. 

Vil du vide mere om, hvad Kumho er for en størrelse, har vi her samlet fem fun-facts til dig:

  1. Kumho producerer hvert år op imod 70 millioner dæk. Det svarer til, at de på årsbasis ville kunne forsyne hver eneste dansker med godt og vel to fulde sæt dæk plus reservedæk. 
  2. Kumhos dæk cirkulerer - bogstaveligt talt - i intet mindre end 180 lande over hele kloden. 
  3. Kumho er med i front, når det gælder udvikling og teknologi. Virksomheden har således forskningsfaciliteter i Korea, USA og England, hvor de hele tiden arbejder på at udvikle ny teknologi, der forbedrer deres dæk. Virksomheden leverer i øvrigt også dæk til Formel 3 og har udviklet et dæk til Formel 1.
  4. Kumho blev etableret i 1960, har cirka 5.000 medarbejdere og er en af verdens ti største dækproducenter.
  5. Chevrolet, Kia, Volkswagen og Audi er blandt de bilproducenter, der har valgt at bruge Kumhos dæk som originalt tilbehør til deres biler. 

Ønsker du at se nærmere på Kumho-dæk eller et af de øvrige dækmærker, som vi tilbyder her på dæk.dk (Bridgestone, Continental, Gislaved, Michelin og Vredestein) - så anbefaler vi dig at klikke lidt rundt og læse mere om det enkelte dæk. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Du fanger os i så fald på tlf. 63 17 31 10.

Sorter efter:

Ingen dæk fundet

Vi har desværre ingen outlet-dæk til salg i den ønskede størrelse. Prøv at vælge en anden søgning.
{{ product.Name }}
pr. stk. fra kr.
OUTLET
Fås i {{ product.Sizes.length }} varianter {{ product.SizesString }}
{{ product.Inventory }} stk. på lager
Læs mere
×

Brug for hjælp?

Går du i stå, når du skal bestille dæk, så kontakt os. Vi sidder klar ved telefonerne i åbningstiden, og har du brug for hjælp uden for vores åbningstider, kan du sende os en mail, som vi vil besvare hurtigst muligt.

Kender du ikke størrelsen på dine dæk, så lad Jesper hjælpe dig med at finde dem:

Din kontaktperson
Jesper Rasmussen 63 17 31 10 webshop@ovethi.dk

Skriv dit telefonnr. og vi ringer dig op hurtigst muligt!