×

FRI FRAGT I DANMARK PÅ ALLE ORDRER

Hvor tit skal jeg tjekke dæktryk?

Dæktrykket spiller en afgørende rolle for dækkets levetid og sikkerheden. Dæktryk for den enkelte bil og model fastsættes individuelt af bilproducenten. Du kan finde det korrekte dæktryk for din bil i instruktionsbogen, brændstoftankens dæksel, indersiden af fordøren eller i handskerummet.

For lavt eller for højt dæktryk mindsker dækkets evne til at gribe ordentligt fat i vejen. Ikke nok med at det vil medføre hurtigere eller ujævn slitage, det har også en væsentlig indflydelse på kørslen, som kan være særligt farligt i sving ved høje hastigheder.

Hvis dæktrykket ikke er tilstrækkeligt i forhold til den vægt, der skal transporteres, stiger dækkets temperatur som følge af øget nedbøjning. For høj temperatur kan resultere i varige skader på dækket og i yderste konsekvens til, at dækket eksploderer.

Vi anbefaler:
Tjek dit dæktryk hver måned, og juster om nødvendigt. Du skal helst kontrollere dine dæk, når de er kolde, ikke når de stadig er varme efter kørsel. Glem ikke at tjekke reservehjulet - du ved aldrig, hvornår du måske får brug for det. Der henvises til bilfabrikantens supplerende oplysninger om reservedæk.


×

Brug for hjælp?

Går du i stå, når du skal bestille dæk, så kontakt os. Vi sidder klar ved telefonerne i åbningstiden, og har du brug for hjælp uden for vores åbningstider, kan du sende os en mail, som vi vil besvare hurtigst muligt.

Kender du ikke størrelsen på dine dæk, så lad Jesper hjælpe dig med at finde dem:

Din kontaktperson
Jesper Rasmussen 63 17 31 10 webshop@ovethi.dk

Skriv dit telefonnr. og vi ringer dig op hurtigst muligt!